Ensembles


Harpduo

Samen met Carla Bos vormt Wendy het harpduo Carla Bos en Wendy Rijken. Dit duo is al kletsend en thee drinkende wijs ontstaan uit een bestaande vriendschap. Met name omdat het een langgekoesterde droom van Carla was om in een harpduo te spelen. Deze vriendschap is opvallend aan hun spel en podiumpresentatie. Zij spelen o.a. concerten georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis en zijn daar al jaren 1 van de populairste ensembles!

Carla werkt als freelance harpiste in binnen- en buitenland, zowel solistisch als in orkesten. En is, net als Wendy, bijzonder actief op het gebied van kamermuziek.

Duo Martine Straesser en Wendy Rijken / Muzikaal trouwen


Sinds enkele jaren werkt Wendy Rijken ook samen met zangeres Martine Straesser.
Zij hebben inmiddels een groot repertoire opgebouwd dat ze bij diverse huisconcerten en bedrijfsevenementen ten gehore hebben gebracht.
Het thema “Liefde” is zeer goed vertegenwoordigd op hun repertoirelijst. Dit komt doordat Wendy en Martine ook nog een andere bijzondere samenwerking hebben.
Martine is naast zangeres ook beëdigd als trouwambtenaar. Onder de naam “Muzikaal Trouwen” verzorgt zij een unieke trouwceremonie waarin de speech op een verrassende manier wordt gecombineerd met muziek. Wendy zorgt voor de muzikale omlijsting en begeleidt Martine in de liefdesliedjes.
Naast klassieke stukken vertolken zij met muzikaal trouwen ook geliefde melodieën uit het musical, pop en broadway repertoire. Meer informatie hierover vindt u op muzikaal trouwen.